Friday, 17 March 2017

CARIK DUIT LEBIH UTK BELI KEPERLUAN HIDUP

2017 ni semua barang naik harga. Perbelanjaan setiap bulan juga makin meningkat.

Minyak naik seposen dua pon ramai dah tak puas hati kan.. mula la nak salahkan semua pihak.. ya allah permudahkan lah urusan kami nak teruskan hidup ini....
.

takyah jejauh, hasben mas sendiri pon komplen.. skang hari2 kena isi minyak moto... rider dari klang ke kl... biase 2x sehari baru isi.. now setiap hari....

.
pastu Nak beli barang dapur pun terpaksa bercatu, terpaksa berkira-kira. betul tak ?

kalo ikutkan napsu semua bende nak beli tapiiii krikk krikk je la..

.
.
Kawan-kawan yang surirumah, yang dasedang bekerja tetap pon boleh...


kalau rasa berminat nak berniaga, berniat nak bantu suami untuk meningkatkan ekonomi keluarga. nak senangkan diri sendiri, mak ayah,,, Jom la join team mas. 
.
takyah ade modal... takde risiko, takyah nak penat2 pi berator ke hadap jammed nak pi pos.. semua tu mas buat...

jadi apa yang kami perlu buat ???
akak2 adik2 just promote dan deal dgn cust sahaja... insyallah niat yang baik allah selalu tolong dan paling best.. komisyen masyukkk.. banyak tau.. Rm15-Rm25 / cust...

eh nak tau lebih lanjut,.. wassup mas ye... team mas kecik je.. jadi senang nak monitor akak2 adik2 sekalian yang berminat... janji rajin usaha tak putus ase dan push ur hard
InshaAllah mascuba bantu akak2 adik2  untuk cari duit tambahan. Bolehlah buat topup duit beli lauk, beli sayur kan. Kalau betul-betul fokus, silap-silap boleh beli lebih lagi dari tu tau
.
wassup je mas... kate nak join dropship  ke 016-6810844ya


😘


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...