Sunday, 8 January 2017

Jerawat 1 muka akhirnya hilang ! Ajaib

Assalam semua readers.. Salam sejahtera ☺☺
Hope fully di Tahun baru ni ada yang berazam nak kulit cantik tanpa jerawat ya..
.
Da lama sangat mas tak update ni..
Tadi tetibe teringat zaman kegelapan mase jerawat penuh satu muka
Ya Allah stress gile. Malu pon ade.. Nak g keje x semangat nye la tiap hari ade j yang tegur kulit muka tu..
.
Sampai ade yang tegur preggy kot .. Aku berhuhuhuuuu je la
Da cover ngan make up, pakai cancelor tebal tebal . tak berhasil
Tambah buruk ade lah !
.
.
Sedih medih my life mase tu !
.
Da GI ke spa bagai,, same je
Hilang nye Idak.. Sampai bos belikan ubat Dari farmasi utk jerawat tu la.. Hasilnya senduuu...
.
Lagi beberapa hari je nak raya mase tu.. Kebetulan bonus.. Promo vivix.. Try la..
Macam ni la jalan terakhir orang kata..
Ku rembat terus,2botol
.
Lepas dapat je vivix, beli sekali Gla, bcomplex, vit c ngn zink
Hari hari makan tanpa miss.. Hari hari wat masker.. Mak mentua pon dah tak her an, ye la muka da teruk ngan jerawat.. Die Kate asal elok .. Hihuhuuu
Sebelum kawrn lawa ja. Memang xd jerawat ok, Lepas kawen tumbuh bak cendawan lak. Apa hal. kan..?
.
INI kisah Tahun 2013. Sapa ade Bace... ?
.
.
Now alhamdulillah sangat.. Mas bebas Dari jerawat
Kos nak hilangkan jerawat tu memang mahal nak mampos
Vivix ok last solution . pas da hilang tu.. Amik jugak tapi x kerap.. Kurangkan pengambilan,, sebab nak maintain vivid mahai.. Tapi nak lawa.. Ku teruskan jugak.. Now tak Amik vivix da.. Just Amik vit c, esp vit c , herblax for daily.. Murah sikit la.. Hahhaaaa
.
Dan yang penting hari2 membuang.. Tu yang jerawat pon clear. No toksin dalam badan.. Lelagi srjak operation appendix ritu, prmakanan sangat dikawal. Buah penting. Hahahhaaa...
.
.
Jerawat 1 muka akhirnya hilang . key nya adalah vivix Shaklee.. Its works to me
.
.




I is tak lawa . tapi nak tunjuk ni.. Jerawat is gone ! Clearkan..?
Just compact je pi makan kat luar .
.
Korang pon boleh lawa and say Gud bye kat jerawat yang menyrdihkan tu sebab now mas ade Gud news tau..
.
BULAN NI PROMOSI VIVIX !!!!!
BELI 6 DAPAT 7 Botol
Beli 2dapat discount jugak...
.
Nak more info mai la Wassap mas ye..
Korang berhak untuk miliki kulit yang lawa bebas tanpa jerawat !
.
.
.
Bye 2016 bye jerawat
HELLO 2017 . hi si cantik
.
.
Mas 016.681.0844

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...