Thursday, 22 September 2016

KETAHUI ESP UNTUK SIAPA ?

Salam semua 💕


Macam dah lama tak share pasai shaklee kan ?

sorry ya... BZ ngan headband... hehehhehee


ok, promo ESP nak habis da.. ada lagi 9hari... so, kepada yang nak try nak restok kena la dan wajib ambik sekarang sebelum promo tamat !

lepas 9hari sorri na.. takde harga kasih sayang da.. ehhehehee


.
ESP NI UNTUK SIAPA.... macam penting je kan ?



.

Ni antara sbb2 mas suka wajibkan customer mas consume ESP!

tak kire awak student, preggy, atau tak.. malah lelaki juga sangat elok kalo amik esp ni..
.
nak tau kenapa ???

.

.

1. ESP beri tenaga yang berpanjangan


2. ESP meningkatkan keupayaan memori


3. ESP mengenyangkan dan boleh ganti sebagai alas perut bg mereka yang suka skip breakfast atau tak sempat nak breakfast berat2. Kalau consume waktu pagi, dalam pukul 11 pagi tu takdelah rasa macam nyawa2 ikan mcm nak pitam. ESP membantu sgt2 sbagai breakfast yg berkhasiat.


4. Mengawal berat badan


5. Membina otot yang sihat


6. Elakkan penyakit gastrik.yang ni lah paling selalu ada masalah utk mereka yang selalu takde masa nak makan.... Ramai di antara mereka yang terlalu sibuk dan tak dpt nak jaga makan dgn betul dan teratur sampai mengalami penyakit gastrik. ESP bersifat ALKALI mampu bertindak neutralkan acid.

 

7. Elakkan daripada mengalami masalah kecantikan. Selalunya student kalau dah busy sgt2 dgn study, mesti dah tak kisah sangat dah dgn kesihatan kulit. Dgn ESP, masalah kulit mcm jerawat, parut, kulit kering, kusam dpt diatasi. Siap bonus lagi rambut dan kuku akan jd cantik tau. Get ready lah sbb kawan2 akan tanya nnti "makan apa sampai kulit nampak cantik berbanding dulu?" ☺️

.

Untuk dapatkan harga promosi bagi ESP bulan nih, boleh contact mas cepat2 ok?


.

Mas,

Wassap : 016 681 0844

SID SHAKLEE





No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...