Thursday, 18 August 2016

CERITA SEBENAR "CIK BUNGA" BERBAU ... SAKIT RASE NYA

SEBENARNYA.... malu nak cerita... tapi ni la
cerita sebenar.. kisah wanita yang punya suami
mase pestime bace macam kena panah
not my writing TAPI EDIT SIKIT....
tapi terpanggil untuk share
lebih-lebih lagi awak wanita
tak kire dah kawen ke belum
asal nama wanita
ini untuk awak
.
.
Sebenarnya nak cakap;
Faraj busuk tak ada rasa sakit.
Tu sebab ramai isteri kata diri mereka ok, dia takde apa - apa, dia tak ada masalah apa.
Sebab...
Hidung dia berada jauh dari faraj dia.
Sebab pompuan tak cium faraj dia sendiri

Compare..
Suami yang tolong selakkan kain, time tu tersingkap aroma bau rahsia.
Dan..
Tersingkapnya kain.. Ternampak segala rahsia..

Berkedut, hitam, lebam, kusam
Disitulah suami yang menikmati aroma bau yang meloyakan..

.
🙊🙊 kita bagitahu je.
It's ok kalau awak tak nak jaga.
Kita - kita kat sini boleh tolong jagakan suami awak ye !!!
.
😝
 Suami - suami boleh tinggalkan isteri yang faraj berbau dan tidak menyelerakan.

😋 Suami - suami boleh je memilih dan pinang mak janda yang tip top. Ramai mak janda yang bercerai mati.
.

🎁
 awak sayang suami ke?
Sayang suami, jaga " bunga ", jaga " cik manja"  jaga kesihatan dan jaga kebersihan dengan MISS V PERFUME 

.

💌
 awak ingat tau..
Hidung awak tak cium bau faraj awak. 
Yang cium bau situ laki awak eh !!

.
💣
 awak kena tahu ye, kalau muka awak cantik pon suami awak tak jilat muka pon tau. Tapi somi .... ( paham paham sendiri eh )

🔪 awak kena paham ye, muka cantik macam mana pon, suami tak sedut pipi hidung ye.. Ataupon bulu mata.. Tapi suami sedut - sedut tempat yang berbau tu ya.. Faktor bau boleh menghairahkan ataupon meloyakan ya..
.
.

✌🏻️ Pakai baju cantik pon.. Bukan suami nak kunyah baju tu ya..
.
.
nak pesan.. jangan sebab bau yang tak senang tu.. en. suami tinggalkan awak..
jangan jaga muka a.. tempat yang ber bau tu tak amik peduli
keciankan kite  (kaum hawa) ni banyak nak jaga
.
la ni takde nak susah susah macam zaman dulu
nak rebus herba bermacam-macam
la ni.. spray je da dapat bau yang wangiiiiiii
.

.
.
.
guna jer MISS V PERFUME.. insyallah dengan izinnya.. 
bukan takat cik manja.. cik bunga awakkk wangi malah lebih dari itu
sebotol boleh tahan hingga 3bulan... 
best kan.. 
nak share kit la.. 
camne la rupa MISS V PERFUME ni
.




apa fungsi nya ni ??

Fungsi MISS V PERFUME


✅Menghilangkan kegatalan
✅Membunuh bakteria dan kulat
✅Merawat keputihan
✅Mengetatkan faraj
✅Memulihkan luka selepas bersalin
✅Memberi haruman sepanjang hari
✅Mencegah kegatalan serta ketidakselesaan
✅Mencegah bau yang kurang enak
✅Tidak perlu meggunakan pantyliner lagi



.
.
kalo ade en. suami yang terbace post ni
mohon belikan tok isteri tanpa banyak tanye.. awak bagi je
mesti die suka

BERMINAT ? RASE TERKENA KAT DIRI SENDIRI
iye awakkk wajib cuba !!

.
wassap jer... 016 681 0844



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...