Friday, 16 November 2018

DAH LA SEDAP SUSU NI. BUAT KULIT CANTIK PULAK TU

Haaaa mesti tertanya tanya kan.. susu apa kah. mas ni sejenis orang yang susah sangat nak minum susu. bila preggy ni TERPAKSA la minum susu. haisshhhh 

jadi mas pon carik la susu apa yang best di samping tu elok untuk preggy mom dan kandungan. lebih lebih lagi bila hb low, nak makan ubat pil vitamin tu kim salam je la.

jadi mas pilih susu ni. memula try perisa stobery. pastu try coklat pulak. 
nampaknya bukan mas sorang je yang suka , malah anak mas yang 4y ni pon pantang /

pantang nampak soh bancuh, adoiiii. 

last lastnya amik keputusan jual la, eh permintaan tak sangka mengalakkan sebab rami selere macam mas. tekak mengada. hahahahha

da minum bape box terase kulit gedik bila make up asal nampak lawo jah. padahal sebelum ni kalau make up nampak huduh jugak .hahahahah hak ni laki cek pon tego la jerawat da kurang sama. mas memang gigih nak buang jejauh jerawat ni. pakai sekali ngan puretox tu.

alhamdulillah skang nampak hasilnya slowly makin positif. suka na bila tok laki tego bini making cun. maap nah angkat bakui sendiri pulak. ahhaha

k la ni la susu hok sedap lagi buat kulit sihat tu




Susu Maaez merupakan produk yang fokus untuk merawat dan mencantikkan kulit. Bagi sesiapa yang ada masalah kulit seperti kulit kering dan kasar, bersisik, gatal-gatal dan ekzema, disyorkan consume Susu Maaez ni. InsyaAllah kulit awak akan jadi lembut, halus, gebu dan bebas dari masalah kulit!.
.
Susu ini juga sangat bagus untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan seluruh isi keluarga sebab bahan kandungan Susu Maaez terdiri daripada makanan sunah sahaja seperti kismis, madu, kurma, habbatussauda, biji aprikot, sarang burung walit dan susu kambing (susu terbaik di dunia selepas susu ibu).

3 perisa pilihan until kekal awet muda. Kulit CANTIK
NI bahan yang digunakan dalam susu maaez ni ye
.
Mai pilih ikut tekak. Serious sedap
Sis memang pantang nampak Susu ni. Pantang nampak nak bancuh😂
.
Seklai teguk licing👍😋
.
.
Nak kulit CANTIK sihat natural gittew. Pakai mekap ape pon senang je. Takyah tebal tebal.


tengah huru hara packing time ni. alhamdulillah atas rezeki

nanti mas story lagi pasai susu best ni ye. kite share feedback pulak dari customer. heheheh







No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...