Thursday, 27 July 2017

B CONFIDENT a.k.a PEMONTOK ASET

Assalamualaikum semua jelitawan.. dah lama kan tak share bconfident.. korang ingat lagi tak dengan bconfident kite a.k.a pemontok aset atas and boobs kite tuuuu... hehehheheh


majoriti wanita akan punya masalah .. lebih labih lagi bila aset dah tak mengoda. dah tak buat en suami gerammmzzz... KENAPA ??? 
ye la dik. mana ade yang kekal kat dunia ni.. yang cantik pasti akan tua, kedut layu kecut.

isteri mana yang tak risau, tak rase tergugat, dan paling sedih rasa tak dihargai bila :
✔Punggung tak mantap
✔Suami selalu komplen payudara kecil
✔Risau suami cari lain
✔Dan tak konfiden dengan diri sendiri (tahap kritikal dah!!)

en suami semua kena ingat sikit. bila isteri berubah 360 darjah bentuk fizikal nya itu salah satu faktornya adalah die telah berkorban bemi nak melahirkan zuriat awak en suami. penyambung keturunan. 

jadi bila aset isteri dah tak semantap dulu jangan lah dok komplen ja. carikkan la sesuatu bagi mantap kembali. jika punggung dah tak pejal cam dulu.. 

alahai yang apesal punggung awak tak tonggek dah. eh kau nak ku cili gak kan... ehhehehe
tak reti reti lagi. sponsor la sikit, bawak pi gym ka.. kalau tak mampu, belikan la alatan fitness. donlodkan video zumba ka aerobik ka. boleh wife awak bersenam kat umah.. . jimat sikit. pehtu jangan lupa.. makanan dan minuman atau serum tok menaikkan aset dan isteri awak awet muda

bila dah sediakan tu semua. tapi wife hang amsih selekeh macam nak kene sekeh . time tu boleh la nak komplen. lagi satu pliss bertolak ansur la. jaga anak buat keje rumah sesama. barulah sennag hati wife hang nak melawa tok hang.

tok aset atas dan punggung ni.. boleh try bconfident. baru lah confident katanya
.

apa kandungan b confident . selamat ke?



siapa boleh pakai b confident ni ??? saya belum kawen. boleh ke ? nak jugak mantap ehhehe


selamat dan diperakui oleh KKM


semua ni bconfident punya kerja !!!


strechmark makin pudar. happy dah takde bekas bekas..ehheheee




jadilah seperti kami. yang sentiasa buat suprise untuk en suami... ehheheheee
suami suka., kami sejuta kali suka


mana nak dapatkan bconfident ni ???
jangan risau. wassap je mas .. nanti mas akan bagi cara pakai n tips untuk apply..


016 - 681 0844
016 - 681 0844
016 - 681 0844

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...