Wednesday, 26 April 2017

SPECIAL TREAT UNTUK AWAK NAK GUGATKAN IMAN SUAMI


Assalamualaikum semua.... hai apa habaq korang semua nih... ???
lama dah tah hapdate belog... bz kit ngan anak anak buah 


ok mas nak war warkan nih... akak adik semua, yang beli b confident ngan mas atau my team #bcteammas perpeluang dapat special gift lipstick morhpe ni... eh pat pat siku lipat sape cepat die punye tau....

kami bukan je nak akak adik jaga aset malah nak akak adik semua totally jaga penampilan.. ecehcehhhh pandai cakap je mas ni kan... ehhehehe
.
eh seriusss ni... 
mas akan tukar2 la special gift ni bagi korang kumpul barang make up..hehehe
ok tok bulan ni lipstik ni masih ade ye... kalo habis nanti mas tukar lain plak.. ape die tu tak tau lagi lah


ni antara color yang seksi mampu mengugat iman suami korang... dan bconfident buat suami akak adik semua dok terbayang2 aje... 
.
mogaaa memberi kebaikan dalam rumah tangga akak adik semua dan bahgia till jannah
.
cerita bab till jannah ni... akak adik semua sapu lah bconfident ni manja2 je kat mesb tu.. sure cik abang sayang #till_jannah.. ehheheee
ini serius tau.. pls amik berat....
.
.
mana boleh dapatkan ni mas ? ala susah2 akak ni.. wassap je mas... ehhehe
ni ye nom nye..
.
.
016 6810844
016 6810844
016 6810844

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...